Ny belysning i indendørshallen fra 29. juni
24. juni 2021
Ny fastansættelse til trænerteamet
30. juli 2021

Træner søges

Farum Tennis Klub søger træner

Farum Tennis Klub er inde i en dynamisk udvikling, hvor vi blandt andet har opbygget en række attraktive træningstilbud til spillere på alle niveauer. Det er til en fortsættelse af denne positive udvikling, at vi nu søger en engageret og bredtfavnende træner, som brænder for at skabe glæde ved tennis for spillere i alle aldre og på alle niveauer, herunder særligt for klubbens tennisskole.

Farum Tennis Klub tilbyder en fuldtidsstilling (37 timer/uge), hvoraf ca. 25 timer bruges på banen – primært børne- og juniortræning, men også motionisttræning. Du vil komme til at indgå i et team med klubbens cheftræner Joachim Bengtsson, samt en række timetrænere.

Arbejdsområder

Trænerens opgaver planlægges ud fra klubbens aktivitetsoversigt, som minimum et halvt år frem i tiden. Dette involverer:
– Ca. 25 banetimer om ugen i forbindelse med holdtræning, ca. 40 uger om  året.
– Deltagelse i aftalt omfang af holdkampe, turneringer, træningslejre/camps, sociale arrangementer, træningsarrangementer og lignende.
– Forældre- og spillerkontakt.
– Deltagelse i trænermøder, udvalgsmøder, bestyrelsesmøder m.m.
– Administrative opgaver såsom telefontid, besvare mails, indberette resultater, udføre små ad hoc opgaver m.m.

Træneren / du…
– Har god erfaring fra tilsvarende stilling, eventuelt som timetræner.
– Har erfaring med træning af børn, unge og voksne.
– Kan tage initiativ til sociale arrangementer på/udenfor banen
– Evner at kommunikere med klubbens medlemmer og kollegaer, samt eksterne samarbejdspartnere som DTF, TØ og andre klubber.
– Er åben, positiv og motiverende, både på banen, men også som en synlig person i klublivet.

Løn
– Efter kvalifikationer.

Vi tilbyder et spændende job i en tennisklub med gode faciliteter, en udbygget træningsstruktur for alle medlemsgrupper og gode muligheder for at præge den fremadrettede udvikling i klubben.

Har du kvalifikationerne og viljen til at gøre en forskel i Farum Tennis Klub, så send dit CV til vores næstformand, Jesper Wendell: jesperwendell@gmail.com Vi vil løbende vurdere de indkomne ansøgere og indkalde til samtaler. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi venter på den rette person.

Kontakt Jesper Wendell for yderligere spørgsmål på jesperwendell@gmail.com eller tlf. 3116 8221.

Du kan også hente dette jobopslag som pdf her >