KLUBMESTERSKABER-2024

Klubmesterskaber 2024

For alle klubbens medlemmer – unge som ældre, nybegyndere som øvede.

FØLG ALLEREDE MED I RESULTATERNE HER

Til klubmesterskabet får du mulighed for at spille kampe imod andre medlemmer i klubben – du kan vælge at stille op i single- og doublerækker. Der spilles kvalifikations puljekampe, hvor alle spiller mod alle i den enkelte pulje. Herefter spilles der hovedturnering, som afvikles som cup (knald-eller-fald kampe).

Der tilstræbes at lave puljer med fire spillere i hver, således at alle er garanteret mindst tre kampe. Går man hele vejen, spiller man typisk mellem 4-6 kampe i en række.

 

Turneringen afvikles i perioden juni – september med den store finaledag:

LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER

 

På denne dag afvikles alle finalekampe i klubmesterskabet. Uanset om man er nået helt til finalen eller ej, så vil der være stort program med mad, drikke, gode tenniskampe, popcorn, lotteri og andet underholdning for både store og små, som I alle er inviteret med til.

For klubbens yngste spillere på Tumletennis, Familietennis og rød bold arrangerer vi Klubmestersjov på finaledagen den 7. september i tidsrummet kl. 10.30-12. Her laves der forskellige lege og udfordringer, og her er alle de yngste deltagere garanteret en medalje for at være med. Se nedenfor link til arrangementet.

 

Fristen for tilmelding til klubmesterskabet er onsdag den 29. maj

Det er præcist om: