Farum Tennisklub er en klub for os alle, og derfor skal vi alle i det daglige, der bruger klubben, passe på såvel inventar, baner samt på økonomien. Normalt kræver det bare helt almindelig opførsel på banerne samt at rydde op efter sig selv.

Vi har lidt regler, som vi som vi gerne vil fremhæve:

 

Udendørsbaner

Der er meget vigtigt banerne bliver vandet inden spil.  Ligeledes bedes du feje hele banen samt reparere de huller der opstår under spillet, inden du forlader banen.

 

Indendørsbaner

Der må under ingen omstændigheder smides/tabes tyggegummi på banerne! Taber du noget på banerne, så skal det samles op/tørres op. Husk endvidere at tage tøj og drikkedunke med dig efter spil.

 

Køkken på 1. sal og køkken ved udendørsbaner (klubhus)

Det er MEGET vigtig man man slukker ovnen, når man er færdig med at bruge den. Vi oplever at den kører på fuld drøn i 12 timer.

Og husk at rydde op ved brug af køkkenet.

 

Omklædningsrum

Husk at tage alle dine ting med dig og SLUK LYSET I OMKLÆDNINGSRUMMET, hvis du er den sidste, der forlader rummet. Det gælder hele dagen.

 

Bolde – regler for lån af klubbens bolde

I Farum tennisklub kan medlemmerne låne to slags bolde: Banebolde, der står i rør på boldhylden med fire bolde i hver, eller træningsbolde der ligger i en indkøbskurv under trappen (indendørs) eller i en spand. Der gælder følgende regler for lån af disse bolde:

1. Du må kun tage 1 rør med banebolde med på banen, uanset om der spilles på de andre baner eller ej.

2. Hvis du spiller med egne bolde, må du hverken have banebolde eller træningsbolde med på banen. Banebolde og træningsbolde må ikke bruges samtidigt.

3. Efter spil eller træning skal alle bolde med tilbage. Mangler der en banebold skal den findes. Det er ikke nok at erstatte den med en gammel bold, der er efterladt på banen fra tidligere spil eller træning. Alt for tit står der et rør med en eller flere gamle bolde sammen med nye banebolde.

4. Husk at stille det rør du netop har spillet med tilbage på boldhylden. Glem ikke røret i din taske, så det kommer med hjem i stedet for tilbage på boldhylden.

5. Hvis du finder bolde der ligger og flyder på banerne eller på gulvet i gangene, så saml dem op og læg dem i kurven med træningsbolde.

6. Hvis baneboldene er blevet skiftet, mens du spiller, således at der ikke er nogen ledig plads på boldhylden til det rør du netop har spillet med, så sæt røret på gulvet under boldhylden.

 

Opdateret 13.05.24