Fællesskab i fokus

FTK vil gerne fremme tennissporten i Furesø kommune, da vi mener, at tennis er et af de bedst bidrage til en sund livsstil – både som hold- og single-sport, da tennis giver motion, fællesskab og succesfølelse.

Derfor ønsker vi at favne bredt ved at have tilbud til alle aldersgrupper og spille-niveauer, og på den måde facilitere den fælles interesse for tennis.

Vi tilbyder både familietennis, som gennem leg, sjov, spil og bevægelse giver basis for at lære og udvikle gode tennisevner, samt holdtræning for både unge og voksne i alle aldre. Vores træning giver de tekniske, taktiske, mentale og fysiske færdigheder, der skal til for at opnå et højt og solidt tennis niveau. 

Farum Tennisklub har siden 1928 haft en stærk ambition om et godt fællesskab, hvor alle føler sig velkomne. Derfor går vi meget op i at opretholde en klubånd som omfatter en høj sportslighed, hjælpsomhed og imødekommenhed både over for egne klubmedlemmer, men også over fra udefrakommende tennisspillere. Vi ønsker en kultur, hvor medlemmerne tager ansvar for klubbens udvikling og kan fremstå som rollemodeller overfor hinanden i sporten.

Under denne menu om os, kan du få oplysninger om

 

 

Faciliteter

Farum TennisKlub har nok nogle af Danmarks bedste faciliteter, da klubben i starten af 00’erne skulle danne ramme for elitetræningen i Danmark, og klubbens faciliteter derfor gennemgik en stor udvidelse og renovering. 

Hele klubben holder til på vores tennisanlæg på Ryttergårdsvej i Farum, som giver mulighed for baneleje på 6 indendørs og 11 udendørs baner, som bl.a. omfatter en centercourt bane med plads til 1.127 tilskuere. Se oversigt over FTKs baner.

 

Opdateret 14. maj 2024