Medlemsfordele i Farum Tennisklub

Nedenfor kan du læse om de fordele, der er indgået lige nu:

Medlemsfordel: GRATIS lån af bolde!

Som en af de eneste klubber i Danmark stiller Farum Tennisklub bolde til rådighed til medlemmerne – helt gratis! Til hver bane har et rør Tecnifibre X-one som jævnligt udskiftes, så boldene er gode og nye. Se her betingelser for at lån af bolde

Medlemsfordel: Rabatordning for indendørs banebookning.

For medlemmer der ønsker at spille meget, er der mulighed for at tegne en rabatordning til tegning af ledige løse indendørs baner. Mod betaling af et gebyr på pt 1100 kr kan man op til 6 dage før reservere ledige indendørsbaner for 1 kr. Man tilmelder sig ordningen på klubmodul ved at betale gebyret. Der er knyttet visse betingelser til brugen af rabatordningen. Se disse her under indendørs baner.

Medlemsfordel: Lån af boldmaskiner

Klubben har to boldmaskiner, som medlemmerne kan låne uden betaling i indendørs sæsonen.

Boldmaskinerne befinder sig på bane 2 og 3. Hvis man ønsker at bruge boldmaskinerne, har man førsteret til disse, hvis man har reserveret enten bane 2 eller 3. Hvis disse baner var optaget, da man reserverede bane, og hvis spillerne på bane 2 eller 3 ikke bruger boldmaskinerne, har man ret til at flytte boldmaskinen til den bane man har reserveret. Alternativt kan man spørge spillerne på bane 2 eller 3 om de vil bytte baner. Husk at bringe boldmaskinerne tilbage til deres ”hjem” efter brug, og husk at tilslutte dem til opladeren. Der findes en brugsanvisning til boldmaskinerne på opslagstavlen i gangen langs bane 2.

Opdateret 6. januar 2024

Mød os på Facebook

Mød os på Instagram