Mød Trænerteamet i FTK

I Farum TennisKlub går vi meget op i, at træningen møder elevernes ønsker og behov. Derfor er vores trænerteam gode til at undervise efter elevernes niveau – uanset hold og alder. Herudover laver trænerteamet et træningsplan i starten af hver sæson, som bliver suppleret af elevernes forslag til træningstemaer og spille-øvelser, når holdet er på banen.

Trænerne

null

Christopher Søndergaard

Træner for Junior og Ungsenior

 Jeg har været medlem af FTK siden 2003 og er derfor en rigtig Farum-dreng. Jeg har altid haft en stor glæde ved at udvikle mig som spiller, og jeg kan mærke, at jeg får den samme glæde ved at udvikle andre. Jeg har været træner i FTK siden 2010, dog med ophold i B.93 og senere KB. I 2017 gennemførte jeg Tenniscoach-uddannelsen. I dag er jeg ved at afslutte en kandidat inden for byggeteknologi på DTU.

null

Charlotte Gallina

Træner for Familietennis

Jeg startede med at spille tennis som 8 årig i FTK, og har et stort hjerte for både tennis og FTK. Jeg har været med til at udvikle “Familietennis” i forskellige klubber henover de sidste 10 år, da det motiverer mig at give børn og voksne en god start med tennis. Jeg er selv vokset op i en tennisfamilie, og jeg elsker at dele tennisoplevelserne med mine familile. I august 2018 spillede jeg med på det danske damelandshold 50+ til VM og NM.

null

Paulo Siqueira

Sportschef og Træner

Paulo er oprindeligt fra Brasilien, og har været bosat i Danmark siden 1995. Selv har han spillet på højeste niveau både i Brasilien og Danmark, hvor han har været træner for nogle af de bedste spillere, herunder Frederik Løchte Nielsen. Han kommer fra en stilling som hold- og turneringsansvarlig i KB. Paulo tiltræder sin nye stilling fra 1. juni 2019

Kim W. Andreasen

Træner for Junior & Senior

Kim er tilbage. I samarbejde med træner huset har vi får lavet en aftalt med Kim som har været tidligere træner i Farum.
Imellem tid har Kim være sportschef i Skovshoved tennis klub (SIF) hvor han stå i spidsen for alt aktiviteter i SIF.

“Jeg brænder for at udvikle spillere, både mentalt og teknisk, og jeg elsker at sprede god stemning hver eneste dag både inden eller uden fra bane.”

SofusEnrum

Sofus W. Enrum

Træner for junior & senior

Sofus er vores 3. single på herrens 1. hold, og har spillet tennis de sidste 12 år. Derudover har han syv års trænererfaring fra bl.a. Lyngby tennisklub.
Sofus kommer primært til at træne klubbens juniorer og seniorer.

Niels L. Jargin

Træner for Junior & Senior

Niels er vores 1. single på herrens 1. hold, og har spillet tennis de sidste 11 år. Derudover har han fire års trænererfaring fra bl.a. Birkerød tennisklub.
Niles kommer primært til at træne klubbens seniorer.

null

Laura Laisbo

Træner for Junior & familietennis

Laura er vores 3. single på damernes 1. hold, og har spillet tennis de sidste 13 år. Derudover har hun tre års trænererfaring fra bl.a. Farum & Holte tennisklub.
Laura kommer primært til at træne klubbens juniorer og familietennis.

Amalie Skjold Hansen

Træner for junior & familietennis

Amalie har spillet tennis de sidste 11 år. Derudover har hun tre års trænererfaring i Farum tennisklub.
Amalie kommer primært til at træne klubbens juniorer og familietennis.

null

Det kan blive dig!

Træner for Farum Tennisklub

Hvis du har lyst til blive træner i FTK, er vi altid interesserede i trænere, som har en pædagogisk og dedikeret tilgang til eleverne. Kontakt Jesper Wendell og hør mere.