Opdatering af vores logo
17. juni 2020
Opsummering af weekendens holdkampe
22. juni 2020

Præsentation af ny cheftræner

Det er bestyrelsen en rigtig stor fornøjelse at kunne præsentere vores nye cheftræner, Cecilie Melsted, der starter efter sommerferien (fra d. 1. august).

Som et led i klubbens udvikling har det været naturligt for os at udvide trænerteamet med endnu en fastansat træner. På forhånd havde vi lagt os fast på, at vi enten ville have en træner med meget erfaring eller et trænertalent med erfaring som spiller på højeste niveau. Vi føler, at vi har fundet den helt rigtige profil til klubben. I Cecilie har vi fundet en særdeles kompetent træner, som samtidig har prøvet rigtig meget som spiller.

Cecilie er 25 år, bor på Frederiksberg og er netop færdiguddannet som socialpædagog, men har valgt at gå trænervejen. Som person er hun behagelig, smilende og vellidt.

Cecilie har repræsenteret KB som ungdomsspiller og HIK som seniorspiller, men har også haft en daglig gang i Farum, da hun i sin tid var tilknyttet elitecenteret. Som juniorspiller spillede hun på højeste niveau og blev danmarksmester i alle ungdomsrækker. Som seniorspiller er hun også blevet danmarksmester flere gange, ligesom hun har opnået en WTA-ranglisteplacering og en enkelt optræden på Fed Cup-landsholdet.

Cecilie har 10 års erfaring som træner, primært for ungdomsspillere. Hun har både trænet de spillere, der kommer for det sociale, men også dem, der gerne vil forsøge at blive blandt de bedste. Ud over trænergerningen ligger det hende naturligt at udvikle klubben i samme retning, som vi ønsker, da vi bærer på de samme kerneværdier. Således siger hun selv:

“I en tennisklub synes jeg, at det er vigtigt, at alle har det godt og synes, at det er sjovt at komme og spille tennis, uanset hvilket niveau man er på. Der skal være et setup for alle – både for dem, der virkelig vil noget med deres tennis, og for dem, der kommer i klubben, fordi de bare godt kan lide at spille tennis. Jeg vil blandt andet have fokus på sociale aktiviteter, som skal være med til at samle klubbens spillere, og på at motivere spillere på alle niveauer til at spille endnu mere.”

Cecilie vil få ansvaret for hele juniortræningen og indgå i et samarbejde med Paulo omkring den øvrige træning samt udviklingen af klubben generelt.

Vi ser frem til, at hun starter i klubben, og håber, at I alle vil tage rigtig godt imod hende.

På bestyrelsens vegne
Jesper Wendell