Præsentation af ny cheftræner
18. juni 2020
Tak for en skøn standerhejsning
26. juni 2020

Opsummering af weekendens holdkampe

I den forgangne weekend var vores juniorer, seniorer og veteraner i aktion igen. Alt i alt blev det en flot weekend for os med masser af liv på anlægget og talrige sejre.

Juniorer

U8-holdet vandt 5-1 hjemme mod Ledøje/Jyllinge. Det endte med at blive en god dyst, hvor børnene samtidig hyggede sig meget sammen.

U10-holdet (A) (i samarbejde med Virum-Sorgenfri Tennisklub) vandt 5-1 ude mod Rødovre. Igen viste vi, at vi er en seriøs bejler til at vinde rækken. Fem af kampene blev vundet i overbevisende stil, mens den ene blev tabt efter en tæt tresætter.

U10-holdet (B) vandt 5-1 hjemme mod Trørød. De to hold bidrog til en rigtig hyggelig atmosfære på og omkring vores center court. Og det er flot at vinde, når det for nogen kan være en førstegangsoplevelse at skulle spille holdkamp.

U12/14-holdet (C) vandt 6-0 hjemme mod Allerød. En stærk sejr til holdet, der indtil nu har bestået af både drenge og piger, som alle er ved at lære at spille holdkampe.

U14-holdet (B) vandt 4-2 hjemme mod AB, der desværre kun kunne stille med tre spillere, hvorfor vi allerede havde vundet to af kampene på forhånd. Vores to piger og ene dreng kæmpede bragt mod deres drengehold, hvilket resulterede i et par tætte kampe.

U16-holdet (B) skulle have spillet ude mod Vi/So, der desværre ikke kunne stille hold, hvorfor vi vandt uden kamp.

Hold- og stemningsbilleder kan ses her >.

Seniorer

Herrernes 1. hold vandt 6-0 “ude” mod AB. Holdkampen blev spillet i Farum, da AB’s baner var for regnvåde. Vi havde brug for at vinde alle kampene for at ligge bedre til i 2. division, hvilket lykkedes. Christopher måtte slide sig til sejr i match-tiebreak, mens de andre kampe blev vundet i mere overbevisende stil.

Herrernes 2. hold vandt 4-3 hjemme mod Vi/So III. Der var lagt op til et spændende opgør, da begge hold kæmper om 1. pladsen. Stillingen var 1-3 efter singlerne (efter at have været nede 0-3) og 3-3 efter doublerne, hvorfor holdkampen skulle afgøres i en golden match-tiebreak. Da vi havde vundet flest sæt, blev vi førstevælgere, og da deres ene spiller var taget hjem, var de nødt til at trække de to kampe, hvor de ikke kunne stille op, hvorfor vi havde frit valg. Valget endte på 1. doublen, der vandt 10-8. Et vildt comeback, der kan få stor betydning i Liga 3.

Damernes 1. hold vandt 4-2 hjemme mod AB. Stillingen var 2-2 efter singlerne, hvoraf de to sejre kom efter match-tiebreaks. Desværre var modstanderholdet nødt til at trække sig fra den ene double, hvorfor vi kunne spille os til den samlede sejr efter endnu en match-tiebreak.

Hold- og stemningsbilleder kan ses her >

Veteraner

40+-holdet vandt 7-1 hjemme mod Trørød. Endnu en gang viste vi os som et meget velspillende hold, der trådte til for hinanden. Der blev spillet med hold i ryggen og snitsår på fingeren, hvilket er en kategori over, hvad vi ellers spiller med af skavanker på holdet.

50+-holdet (1) vandt 7-1 hjemme mod Lyngby III. Holdkampen blev spillet indendørs, da udendørsbanerne lå under vand. En flot præstation af holdet, der vandt de fleste af kampene på sikker vis.

50+-holdet (2) tabte 0-8 ude mod Hjortekær, der var en for stor mundfuld efter at spillet uafgjort mod Hjortekær II i forrige weekend.

Hold- og stemningsbilleder kan ses her >

På bestyrelsens vegne
Christopher Søndergaard