Indbydelse til SM Ude 2021
18. april 2021
Præsentation af ny cheftræner
22. april 2021

Opråb fra formanden

Kære medlemmer.

Et langt og sejt træk er endelig overstået, og vi kan for alvor se fremad – og det gør vi.

Udendørsanlægget er frigivet til spil og samtidig er restriktionerne for indendørs idræt blevet lempet. Det giver os gode muligheder for endelig at komme i gang med vores elskede sport igen.

Allerførst en stor tak til jer alle for jeres forståelse for klubbens situation og for at tage det ansvar, som vi er blevet pålagt under hele coronasituationen, alvorligt.

Vi har i bestyrelsen besluttet at afholde de sædvanlige aktiviteter og arrangementer så vidt muligt på de sædvanlige tidspunkter med restriktionerne taget i betragtning.

Første arrangement er Standerhejsning lørdag d. 8. maj fra kl. 10:00 efterfulgt af Tennissportens Dag fra kl. 11:00-13:00. Det bliver skønt at kunne åbne sæsonen på den helt rigtige måde. Jeg håber, at alle, der har mulighed for det, møder op.

Bestyrelsen har i den forløbne periode afklaret alle forhenværende udfordringer, sørget for en sund økonomi, gjort de nødvendige vedligeholdelsesmæssige tiltag og har som det vigtigste udarbejdet en procedure for nuværende og fremtidigt bestyrelsesarbejde baseret på de erfaringer, vi har gjort os.

Det har vi kunne gøre i kraft af, at alle arbejdsområder nu er varetaget af dygtige og pålidelige medarbejdere samt en større frivillig skare end længe set. Det var dejligt at se, hvor mange der gav en hjælpende hånd på arbejdsdagen.

Verdens heldigste klub – ikke mindst med tanke på Cecilie, som desværre har meddelt os, at hun stopper som cheftræner. Cecilie har været en uundværlig brik i hele perioden og specielt som medspiller i klubbens videre vækst.

Cecilie stopper med udgangen af april. Vi inviterer snart til en reception, hvor vi kan hylde og takke Cecilie, inden hun fratræder.

Det betyder, at vi skal have besat stillingen med en ny cheftræner. Som sædvanlig er der arbejdet hurtigt og effektivt. Med de mange kontakter, som vi efterhånden har, og med god hjælp fra Cecilie er det lykkedes os at ansætte en ny cheftræner, der kan overtage og videreføre det arbejde og den plan, der er påbegyndt.

Vi glæder os til at byde den nye cheftræner velkommen senere på året. Vi udsender snarest muligt et nyhedsbrev omkring dette og om trænersituationen, inden den nye cheftræner vil tiltræde. Af konkurrencemæssige årsager kan vi ikke melde ud allerede nu.

Vi er derfor klar til at komme videre, få klubben op på et endnu højere niveau, få flere medlemmer, få flere aktiviteter og arrangementer samt få flere hyggelige grillaftener.

Det kræver dog en indsats af os alle. Jeg må kraftigt opfordre alle til at give en hånd med, når vi skal afholde vores arrangementer. Det er opslidende for de samme, der gang på gang møder op og udfører det store stykke frivillige arbejde, som et arrangement kræver.

Vi lægger op til, at der kan afholdes rigtig mange arrangementer, og hver især er mere end velkommen med idéer og forslag.

Vi får et forrygende tennisår – på gensyn i klubben.

På bestyrelsens vegne
Erik Schaadt
Formand