Træningsprogrammet for sommersæsonen 2022 er nu klar!
13. april 2022
Nyt træningskoncept: Tumletennis for 3-5 årige
21. april 2022

Voksenintroduktion forår 2022 – til dig med lidt eller ingen erfaring med tennis

Voksenintroduktion (for alle over 18 år) er til dig, der har lidt eller slet ingen erfaring med tennis – eller til dig, som gerne vil igang igen efter en pause.

Et introduktionsforløb varer 4 x 1 time med afsluttende fællesspil samt grillarrangement den 10/6 kl. 17 for alle deltagere.

Når du tilmelder dig forløbet, låner du en spritny ketcher, som er indkøbt til netop dette forløb. Ketcheren (ProKennex Turbo Ace) har en værdi á 799,- og bliver din til evigt eje, såfremt du melder dig ind i klubben efter (eller undervejs) i forløbet.

Der er ingen forpligtelser forbundet med dette forløb – du får en introduktion til tennis, og ønsker du at fortsætte efterfølgende, er der mulighed for at komme på fortsætterhold. Ønsker du ikke at fortsætte, kan du krydse af, at du nu har prøvet at spille tennis også 🙂

Grundet meget fornem økonomisk støtte fra Furesø Kommune kan vi tilbyde dette introduktionsforløb til en pris på bare 195,-

Med i prisen er følgende:

  • 4 x 1 times træning
  • 2 timers spil + afsluttende grillarrangement den 10/6
  • Gratis ketcher ved indmeldelse
  • 3 måneders prøvemedlemskab i FTK (normalt seniorkontingent kræves dog, hvis der ønskes at fortsætte med træning efter forløbet)

Vi tilbyder introduktionsforløb på følgende dage fra uge 18 til og med uge 22 (dog ikke træning i uge 21):

Onsdag (UDSOLGT)

Torsdag (UDSOLGT)

Lørdag kl. 8-9 (UDSOLGT)

Lørdag kl. 9-10 (UDSOLGT)

Lørdag kl. 10-11 (UDSOLGT)

Lørdag kl. 11-12 (UDSOLGT)

Søndag kl. 7.30-8.30 (UDSOLGT)

Mandag kl. 19-20 (UDSOLGT)

Mandag kl. 20-21 (UDSOLGT)

 

Tilmelding sker først-til-mølle ved at skrive til Frederik på hausner@farumtennis.dk med dag og tidspunkt, du ønsker at træne på. Bemærk, at din tilmelding først er endeligt bekræftet, når du modtager mail fra os. Da alle hold nu er optaget (opdateret 3. maj), kan man henvende sig til Frederik, hvis man gerne vil med i et forløb. Han vil se på, om der er basis for at oprette yderligere hold.

Igen vil vi gerne sige tak til Furesø Kommune og puljen “Vores Furesø”, som har gjort det muligt for os at kunne tilbyde dette forløb til en så fordelagtig pris!