FTK_logo_C_blue_web_1540x237FTK_logo_C_blue_web_1540x237FTK_logo_C_blue_web_1540x237FTK_logo_C_blue_web_1540x237

  • Forside og nyheder
  • Aktivitetskalender
  • Holdtræning
  • Medlemskab
    • Kontingenter
    • Medlemsfordele
    • Forslag fra medlemmer
  • Banebooking
    • Oversigt over FTKs baner
    • Banebooking – hvordan?
    • Ledige baner her og nu
    • Booking af bane i klubmodul
  • Om os
    • Kontakt os
    • Trænerne
    • Generalforsamlingen
    • Fra Bestyrelsen
  • FTK på Facebook
✕
VIGTIGT: Banerne skal vandes inden spil!
3. maj 2023
Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling
11. maj 2023

Vinsmagning, tennis og fællesspisning for seniorer

Fredag den 9. juni er I alle inviteret med til socialt arrangement i samarbejde med Alverdens Vine.

Vi har skræddersyet en dejlig aften med god vin, lækker mad, høj sol og fællesspil på banerne.

Kl. 17.30: Vi starter aftenen med et glas bobler og velkomst

Kl. 18 – 19.45: Der spilles doubler på seks baner med skiftende makkere og modstandere (man er på forhånd inddelt i niveau, så kampene bliver så jævnbyrdige som muligt. Dette angives ved tilmelding til arrangementet).

Kl. 19.45 – ??: Spisning i klubhuset, vin og MAX hygge!

Der er et begrænset antal pladser på 30, så hold jer endelig klar ved tasterne, når tilmeldingen åbner kl. 21.00 på onsdag den 17. maj.

Tilmelding skal ske via følgende link: https://farumtennis.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=702

Herunder kan I se, hvad menuen kommer til at bestå af:

 

Charcuterié

Chorizo Bellota Magno – Fra Chorizo kongen Alejandro i den østligste del af Duero dalen.

Embuchado de Lomo – Spansk lufttørret svinenakke, tilsmagt med hvidløg og paprika.

Salami Pavé – Fransk Rødvins Salami.

Laksemoussé – Varmrøget laks rørt op med Dild mayo, rødløg og knuste kapers.

Ostebord

Vesterhavs osten – 26 ugers modnet ren komælk, vi kender den, vi elsker den.

Fransk Landbrie – Klassisk skimmelost i rødkilts udgave.

Salater

Forårs kartoffelsalat – nye kartofler, lettere bagte med blancherede grønne asparges og ærter. Toppet med revet radiser og kraftig Senneps dressing.

Sommersalat – Blandet salater, meloner, jordbær og blåbær.

Til bordet

Brød, kiks, peberchips

Aioli, oliven tapenade, smør, græske oliven

I tilfælde af regnvejr rykker vi arrangementet indendørs – vi aflyser altså IKKE.

Spørgsmål kan henvendes til Frederik på hausner@farumtennis.dk

Lignende artikler

19. maj 2023

Ny aktivitetskalender


Læs mere
11. maj 2023

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling


Læs mere
3. maj 2023

VIGTIGT: Banerne skal vandes inden spil!


Læs mere

Adresse

Ryttergårdsvej 120
3520 Farum


 

  • PRIVATLIVSPOLITIK FOR FARUM TENNISKLUB (FTK)
  • Kontakt os
  • Nyhedsarkiv
  • Gå til Klubmodul
  • Log ind for webmaster|Log ud for webmaster
Farum Tennis Klub 2017
Farum Tennis benytter cookies men videregiver ingen informationer til tredjepart. Sådan sletter du cookies igen. Acceptér Læs mere
Cookies

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR