SM Veteranrækker i FTK
24. maj 2019
Referater af Bestyrelsesmøder
9. juli 2019

Træner Charlotte Gallina til VM 50+

Vi er så stolte af, at vores Familietennistræner Charlotte Gallina fra Farum Tennisklub sammen med Anette Kastholm og Janne Theilgaard fra HIK Tennisklub og Mette Budtz fra Hjortekær Tennisklub er udtaget til at repræsentere det danske tennisdamelandshold til VM 50+ i Portugal. ????????????

Sammen kalder de sig “Det Gyldne Firkløver” og du kan følge med i deres rejse på deres facebookside.

Vi spiller tennis fordi vi elsker at spille tennis og fordi vi ikke kan lade være.Vi har derfor sagt ja tak til VM 50+, også selvom vi godt ved, at vi er underdogs i det internationale selskab, hvor top 10 landsholdsspillere ligner nogle, der spiser tennisbolde til morgenmad.

– Charlotte Gallina

Det bliver en stor oplevelse for de 4 spillere at skulle repræsentere Danmark i Portugal i uge 32 i august 2019, og der vil være hård modstand fra de andre deltagere.

Derfor har de danske damer brug for at den støtte de kan få – og derfor har de oprettet et støtteevent.

Så har du lyst til at støtte deres tur til Portugal? Så kom til støtte event d. 20. juni i Farum Tennisklub, hvor der bl.a. kommer flere spændende talere, som vil fortælle om, hvordan du kan forbedre dine præstationer.

Programmet for støtteeventet

20/6 kl. 19-21 i Farum Tennisklub, klubhuset

• Vi gir et glas bobler & Velkomst ved Erik Schaadt, formand Farum Tennisklub

• Konferencier Mette Frobenius, stand up komiker og radiovært interviewer Det Gyldne Firkløver om deres tilgang til tennis og VM. Med til snakken er Pernille Svarre, tidl. VM guldvinder i Moderne
Fem-kamp

• Pause – med god mulighed for at bidrage i Det Gyldne Firkløvers Shop

• Oplæg ved Coach Poul Jeritslev “Always be serving”, som leverer en skarp vinkel til, hvordan vi kan skabe magi og opnå fantastiske resultater uanset hvor vi står i livet.

• Spørgsmål og afrunding

Du kan læse meget mere om Det Gyldne Firkløver og deres støtteevent på Facebook.