Grill tennis for alle
12. maj 2022
Grilltennis fortsætter hele sommeren
23. juni 2022

Tennisdøgnet – vær med!

Stort tennisarrangement for alle medlemmer.

 

Fredag den 26. august kl. 12 – lørdag den 27. august kl. 12 afholder vi “Tennisdøgnet”, hvor der kort fortalt skal spilles så mange partier som muligt på 24 timer. Vi spiller hele natten og hele tiden. Der vil undervejs på aftenen og natten også være andre aktiviteter for både store og små.
Der kommer til at være TOTALT FEDE præmier at vinde – heriblandt en PlayStation 5-konsol inkl. spil. Der vil desuden også være en “hemmelig præmie” samt meget andet!
Vi holder et vigtigt informationsmøde tirsdag den 21. juni kl. 17 under festteltet ved klubhuset. Vi håber meget at se rigtig mange forældre, voksne fra klubben og rigtig mange spillere. Vi vil på dette møde gennemgå alting omkring det store arrangement, så man allerede nu kan begynde at sælge kontrakter og komme igang med at tjene lodder ind til de seje præmier.
Opgaven går ud på at sælge kontrakter til både virksomheder og privatpersoner. Både børn og voksne kan sælge kontrakter til dem, de kender – og tage kontakt til personer/virksomheder de ikke kender 1f603.png En kontrakt indebærer, at køberen støtter med x-kroner pr. parti, der spilles under selve “Tennisdøgnet”.
Alle indtægter går direkte til klubben og til at lave diverse junioraktivteter for samt til at forbedre og udvikle vores allerede hyggelige tennisanlæg.
Vi glæder os til at se jer i næste uge!
Kh. Joachim og Frederik.