Genåbning af indendørshallen
17. april 2021
Indbydelse til SM Ude 2021
18. april 2021

Standerhejsning og Tennissportens Dag 2021

Lørdag d. 8. maj 2021 byder Farum Tennis Klub velkommen til nuværende og nye medlemmer samt andre tennis-interesserende på vores udendørsanlæg.

Der vil være rig mulighed for at møde andre medlemmer, ligesom du kan få en smagsprøve på alle de tennislækkerier, som vi kan diske op med.

Del gerne vores Facebook-begivenhed!

Program:
10:00 – 11:00 Standerhejsning
11:00 – 12:00 Tennissportens Dag

Standerhejsning
Selvom udendørsanlægget allerede er erklæret åbent, slipper I ikke for den traditionsbundne standerhejsning. Traditionen tro skal vi lytte til formandens velkomsttale og synge vores klubsang, hvorefter Dannebrog vil blive hejst til tops. Samtidig vil der være lidt godt til ganen i form af sandwiches og drikkelse.

Tennissportens Dag
Tennis er for alle – uanset alder og niveau. Det vil være muligt at deltage i forskellige aktiviteter, såsom at modtage træning, prøve kræfter med en boldmaskine, spille skumtennis eller se en opvisningskamp på vores Center Court. Samtidig står vi klar til at fortælle dig mere om klubben og hvordan du kan komme i gang med at spille tennis. Det er gratis at deltage og låne ketchere, så tag hellere end gerne familie og/eller venner med.

Vi glæder os til at se jer til en festlig dag!

På bestyrelsens vegne
Christopher Søndergaard