Standerhejsning + Tennissportens Dag
5. februar 2020
Ny inspektør – velkommen til Boye
28. februar 2020

Hjemmebanesejre til seniorerne!

Lørdag d. 1. februar var klubbens tre seniorhold i aktion for første gang i år – og endda på hjemmebane.

Herrernes 1. hold spillede den femte af i alt syv holdkampe mod Skovshoved. Holdet havde brug for en storsejr for at fastholde 1. pladsen i 2. division. Kampen endte 5-1 (1-1 efter doublerne), hvoraf fire kampe måtte afgøres i match-tiebreaks. Den nærmeste konkurrent kunne overtage 1. pladsen med en sejr på 6-0, men snublede overraskende mod bundholdet, hvorfor vi får tiltrængt luft på toppen af 2. division.

Herrernes 2. hold spillede den tredje af i alt fire holdkampe mod Ryvang II. Holdet var på jagt efter endnu en sejr, der ville fastholde 1. pladsen i Liga 3. Kampen endte 6-0, hvoraf kun én kamp måtte afgøres i match-tiebreak. Resultatet betyder, at vi topper Liga 3, men der venter potentielt en finale i sidste spillerunde med HVT, der stadig har mulighed for at vinde alle deres holdkampe.

Damernes 1. hold spillede den fjerde af i alt fem holdkampe mod Brøndby Strand. Holdet gik efter endnu en sejr, der ville have stor værdi i toppen af 2. division. Kampen endte 6-0, hvoraf to af kampene blev vundet på walk over, da modstanderne kun stillede med tre spillere. Vi ligger nu på 2. pladsen i 2. division, hvorfor der stadig er mulighed for oprykning, men det kræver hjælp udefra.

Tak til YONEX Scandinavia for det nye klubtøj!

Christopher Søndergaard