Hjemmeholdkampe for divisionholdene og Herre 2
12. oktober 2020
Indkaldelse til arbejdsdag
6. april 2021

Genåbningsplan

Vi har udarbejdet en genåbningsplan, der er ambitiøs, men også realistisk. Vi kan se frem mod følgende:

Mandag d. 12. april:
De første udendørsbaner vil blive åbnet for spil. De resterende baner vil blive åbnet i løbet af ugen. Det vil blive meldt ud, når de enkelte baner er åbnet, hvorefter I kan booke disse (og kun disse).

Vi har et ønske om at passe ekstra godt på banerne, ellers skal Boye bruge ekstra tid på de åbnede baner og vil blive forsinket med at åbne nye baner. Derfor vil der i starten være et krav om 10 minutters vedligeholdelse efter endt spil. Det er ikke tilstrækkeligt kun at feje banen, da der først skal lappes huller og skrabes. Lad os hjælpe hinanden, så vi kan få gode, faste baner fra start.

Mandag d. 19. april:
Cheftræner Cecilie Melsted og træner Frederik Könnecker er tilbage på kontoret med henblik på at forberede udendørstræningen. Der vil snarest muligt blive meldt ud omkring tilmelding til dette. Man kan kun melde sig til, såfremt man forlænger sit kontingent, da dette udløber i slutningen af april.

Mandag d. 26. april:
Udendørstræningen starter og varer til søndag d. 26. september (16 ugers træning). Først nu er vi sikre på, at udendørsbanerne er åbnet og er gode nok til at kunne tilbyde træning.

Vi glæder os til at komme i gang igen.

På bestyrelsens vegne
Christopher Søndergaard