Cheftræner søges
18. maj 2020
Boldordning genoptages
22. maj 2020

Betaling for træning i udendørssæsonen

Kære medlemmer,
Hermed lidt info omkring betalingen for træning i udendørssæsonen.
Coronasituationen gjorde, at vi måtte vente på myndighedernes udmeldinger, der først kom d. 15/5. Et par dage efter kom de retningslinjer, som DTF og DGI har opstillet for tennissporten, og først herefter kunne vi udsende planen for træningen i udendørssæsonen og dermed åbne for tilmeldingen hertil.

Oprindeligt skulle vi have haft 15 uger med træning i løbet af udendørssæsonen. Da det først blev muligt at udsende planen for tilmeldingen, efter vi blev informeret om retningslinjerne, træder det nye program først i kraft mandag i uge 22 (25/5). Træningen kommer altså til at forløbe sig over 12 uger i stedet for de oprindelige 15. Dette betyder selvfølgelig også, at den samlede pris for træningen bliver lavere.

Vi blev alle sammen meget glade, da vi fandt ud af, at vi kunne komme tilbage på tennisbanen og genoptage træningen for 4 uger siden. Her fortsatte vi med programmet for indendørs. Det har vi også valgt at gøre her i uge 19 og 20, selvom det ikke er nogle træningsuger, I har betalt for. Dog kan vi ikke glemme, at der samtidig har været udgifter til trænere og bolde.

For at få det hele til at gå op økonomisk, vil der blive lagt en ekstra uge oven i prisen for de 12 træningsuger, som vi har udendørs. Dette vil gælde fra uge 21 (18/5), hvor der fortsat er træning efter indendørsprogrammet. Det betyder at I i sidste ende kommer til at få 15 træningsuger udendørs til prisen for 13 uger.

Hvis I ikke har deltaget i vintertræningen, skal I selvfølgelig kun betale for 12 uger udendørs. I bedes alligevel ved tilmeldingen betale den pris der fremgår af klubmodul. I vil blive refunderet for den træning I ikke får.

Endnu en gang vil vi gerne opfordre jer alle til at gå ind og melde jer til træning hurtigst muligt. På den måde kan vi blive færdige med det nye program og få sendt det ud til jer snarest.

Med venlig hilsen
Træningsudvalget.