Her finder du en oversigt over tilknyttede trænere i FTK. Hvis du ønsker at kontakte en træner, finder du kontaktinformationerne her.

Hvis du har lyst til blive træner i FTK, er vi altid interesserede i trænere, som har en pædagogisk og dedikeret tilgang til eleverne. Kontakt vores ungdomsudvalg – du finder kontaktinformationerne her.

Timetrænere

null

Kenneth Jessen

47 år, bor i Farum. Har været træner siden 1994 på alle niveauer og aldre. Har selv tidligere spillet på elite niveau.

Jeg brænder for at hjælpe og coache turneringsspillere med deres udfordringer. Og den fedeste følelse jeg får som træner er, når spilleren efterfølgende lykkes, med det vi arbejder på.

Jeg har internationalt niveau i tilgangen til personlig udvikling og coaching af tennisspillere. Med masser af erfaringer fra succeser og fejltagelser i mit eget liv, er jeg meget ærlig og personligt engageret, og direkte i min tilgang til arbejdet som coach.

Tennis er verdens fedeste sport, fordi jeg kan bruge alle de udfordringer tennis udsætter mig for på banen, til nemmere at finde løsninger i livet udenfor banen.

null

Charlotte Gallina

Jeg er uddannet tenniscoach, har en professionsbachelor i pædagogik og er ansvarlig for FTK´s Familietennis.

Jeg startede selv med at spille tennis som 8 årig i netop Farum Tennisklub og har et stort hjerte for både tennis og FTK. Jeg har været med til at udvikle “Familietennis” i forskellige klubber henover de sidste 10 år, fordi det motiverer mig at give børn og voksne en god start med tennis. Jeg er selv vokset op i en tennisfamilie og ved hvor sjovt det er, at dele tennisoplevelser med sine forældre, søskende og senere egne børn. Jeg har også en fest med at spille turneringer og har i august 2018 spillet med på det danske damelandshold 50+ til VM og NM. Jeg er vild med at spille tennis og vil gerne dele ud af min passion og glæde – derfor er jeg tennistræner.

null

Christopher Søndergaard

Jeg har været inden for tennisverdenen siden 2003. De første spæde skridt blev trådt i FTK, hvor jeg som spiller har været meget aktiv til turneringer. Jeg startede som træner i 2010 og har i en periode arbejdet som Klubspilleransvarlig i FTK. I de seneste år har jeg været et smut i B93 og siden i KB, hvor jeg stadig er knyttet til som træner. I 2017 gennemførte jeg Tenniscoach-uddannelsen.

Ved siden af dette studerer jeg på DTU, hvor jeg er i gang med en kandidat inden for Byggeteknologi.

Jeg har altid haft en stor glæde ved at udvikle mig som spiller, og jeg kan mærke, at jeg får den samme glæde ved at lære fra mig og mærke andres glæde ved at udvikle sig, men også andres glæde for sporten”.

null

Frank Due Sidelmann

Mit navn er Frank Due Sidelmann, og til dagligt er jeg halinspektør i FTK. Jeg begyndte at spille tennis da jeg var 11 år gammel, min barndoms klub var Karlslunde tennisklub, senere spillede jeg på elite niveau i KB, er uddannet træner hos DTU. Jeg er altid blevet inspireret af tennis miljøet, hvilket er kernen i hele min tilgang til sporten. Funktionen som træner er vigtigt, både som inspiration og udvikling af spillere på alle niveauer. Personligt handler det for mig om glæden ved tennis, det er en sport for livet, hvor man hele tiden kan udvikle sig.

null

Mario Alipiev

24 år. Bor på Amager. Har fungeret som fuldtidstræner i HIK de sidste par år, hvor jeg har trænet alt lige fra børn til motionister.

Grunden til jeg elsker at være tennistræner er, at det er fordi jeg elsker at tilbringe tid med børn og voksne på tennisbanen. Jeg brænder for at udvikle spillere, både mentalt og teknisk. Jeg elsker at sprede en god stemning hver eneste dag.

Jeg synes at tennis er verdens fedeste sport fordi det er en individuel sportsgren, men også alligevel er det vigtigt, at man er et team for at opnå ens mål. Det er både på banen hvor man træner mange sammen, eller hvor man står alene på banen.