Mød Teamet bag FTK

I FTK har vi et dygtigt trænerteam, en engageret bestyrrelse og en bred opbakning fra motiverede medlemmer. Nedenfor finder du en præsentation af vores trænere og bestyrrelse, hvor de her især fortæller deres motivation for at være en del af Farum Tennis Klub.

Trænerne

I Farum TennisKlub går vi meget op i, at træningen møder elevernes ønsker og behov. Derfor er vores trænerteam gode til at undervise efter elevernes niveau – uanset hold og alder. Herudover laver trænerteamet et træningsplan i starten af hver sæson, som bliver suppleret af elevernes forslag til træningstemaer og spille-øvelser, når holdet er på banen.

null

Christopher Søndergaard

Træner for Junior og Ungsenior

Jeg har spillet tennis siden 2003, og har været meget aktiv tuneringsspiller FTK. Jeg har altid haft en stor glæde ved at udvikle mig som spiller, og jeg får den samme glæde ved at lære fra mig. Jeg har været træner siden 2010, både i FTK, en kort periode i B3 og senere KB, hvor jeg stadig også er tilknyttet. I 2017 gennemførte jeg Tenniscoach-uddannelsen, og nu studerer jeg Byggeteknologi på DTU.

null

Charlotte Gallina

Træner for Familietennis

Jeg startede med at spille tennis som 8 årig i FTK, og har et stort hjerte for både tennis og FTK. Jeg har været med til at udvikle “Familietennis” i forskellige klubber henover de sidste 10 år, da det motiverer mig at give børn og voksne en god start med tennis. Jeg er selv vokset op i en tennisfamilie, og jeg elsker at dele tennisoplevelserne med mine familile. I august 2018 spillede jeg med på det danske damelandshold 50+ til VM og NM.

null

Kenneth Jessen

Træner for Senior 1. & 2. hold og veteran

Jeg brænder for at hjælpe og coache turneringsspillere med deres udfordringer, og jeg elsker, når spilleren efterfølgende lykkes, med det vi arbejder på. Jeg har internationalt niveau i tilgangen til personlig udvikling og coaching af tennisspillere. Med masser af erfaringer fra succeser og fejltagelser i mit eget liv, er jeg meget ærlig og personligt engageret og direkte i min tilgang til arbejdet som coach.

null

Mario Alipiev

Træner for Junior, MB0 & Let øvede

Jeg har været fuldtidstræner i HIK de sidste par år, hvor jeg har trænet alt fra børn til motionister. Jeg elsker at være tennistræner, fordi jeg elsker at tilbringe tid med børn og voksne på tennisbanen. Jeg brænder for at udvikle spillere, både mentalt og teknisk, og jeg elsker at sprede god stemning hver eneste dag. Jeg synes, at tennis er verdens fedeste sport, fordi det er en individuel sportsgren, hvor det alligevel er vigtigt, at man er et team for at opnå ens mål.

null

Frank Due Sidelmann

Inspektør og træner for prøvetræning

Til dagligt er jeg halinspektør i FTK. Jeg startede med at spille tennis da jeg var 11 år i  Karlslunde tennisklub. Senere spillede jeg på elite niveau i KB, og er uddannet træner hos DTU. Jeg er altid blevet inspireret af tennis miljøet, hvilket er kernen i hele min tilgang til sporten. Personligt handler det for mig om glæden ved tennis, det er en sport for livet, hvor man hele tiden kan udvikle sig.

null

Det kan blive dig!

Træner for Farum Tennisklub

Hvis du har lyst til blive træner i FTK, er vi altid interesserede i trænere, som har en pædagogisk og dedikeret tilgang til eleverne. Kontakt Jesper Wendell og hør mere.

Bestyrelsen

Bestyrelsen i Farum TennisKlub arbejder med at udvikle klubben i medlemmernes interesse, og der bliver derfor hele tiden planlagt og organiseret aktiviteter, for at styrke klubbens sammenhold og komme med spændende tilbud til medlemmerne. Har du forslag og ideer til aktiviteter eller spørgsmål du mangler svar på, så skal du være velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Erik Schaardt

Formand

Jeg har altid haft lyst til at bidrage med frivilligt arbejde i foreninger – ikke mindst at varetage et ansvarsområde som medlem af bestyrelsen i Farum Tennisklub.

Mogens Jensen

Kasserer

Jeg har altid været en del af Farum Tennisklub, og jeg ønsker derfor at bidrage og hjælpe klubben mod at nå sine mål.

Jesper Wendell

Næstformand

Jeg elsker at være en del af FTK. Min opgave er at optimere forholdene for trænerne, så de kan præstere optimalt og udvikle selv sig og spillerne. Jeg brænder for, at få klubben til at fungere bedst muligt.

Mathias Schrøder

Forretningsudvalget

Jeg brænder for Farum Tennisklub, og som del af forretningsudvalget står jeg bl.a. for at udvikle klubbens tilbud til virksomheder, herunder finde sponsorer og lave events.