Prøvetræning

Det er altid godt at prøve inden man beslutter sig. Derfor har du mulighed for at deltage i træningerne i FTK, inden du beslutter dig for dels at blive medlem, og dels at deltage på træningerne.

Du kan kontakt trænerne her, for at aftale nærmere om prøvetimer. Du skal vælge den træner, der ansvarlig for de træninger, du ønsker at deltage i. Se mere her.

Juniores

For juniors tilbyder vi 2 gratis prøvetimer. Hver hverdag, enten kl. 15/15:30 eller kl. 16:30.

Vi tilbyder også forløb for skoleklasser, samt institutioner, hvor hele klasser/grupper kan komme for at prøve at spille tennis.

For aktive juniorturneringsspillere der ønsker at flytte til FTK, kan du ligeledes gratis deltage 2 gange i turneringsspillertræningen.

Voksne

Uanset om du har prøvet at spille tennis før eller ikke, eller blot tager tennis op igen efter at have holdt års pause, tilbyder vi 2 gratis prøvetimer om sommeren. Det er på ny-medlemstræningen, som du kan læse mere om her

Om vinteren har vi ikke helt samme muligheder, men kontakt den ny-medlemsansvarlige træner, for at vi kan se på mulighederne for prøvetimer.

Er du aktiv turnerings-/holdspiller, og vil flytte til FTK, kan du også gratis deltage 2 gange i træningen for netop denne gruppe.