Ny-medlemstræning

Alle nyindmeldte medlemmer har mulighed for at deltage i 12 gange gratis holdtræning i sommersæsonen.

Bemærk at der p.t. ikke er gratis ny-medlemstræning i indendørssæsonen. Så bliver man medlem i løbet af indendørssæsonen, må man vente med denne træning til udendørssæsonen. Træningen er således kun for helårsmedlemmer.

Bliver man medlem efter at forårssæsonen slutter (per 1. juli), kan man deltage på ny-medlemstræningen i efterårssæsonen, samt på træningen næste forårssæson.

Deltagelse på ny-medlemstræningen forhindrer ikke en i at deltage i klubbens andre (betalte) træningstilbud. Disse andre træningstilbud er i højere grad baseret på mindre træningshold, modsat denne træning, der typisk foregår på lidt større hold.

Tidspunkter

Denne træning følger klubbens træningssæsoner. Dvs 12 gange udendørs. Du kan se hvornår, på FTK’s aktivitetskalender.

Hold 1 : Kl. 12.00 – 13.30
Du har ikke har spillet før, eller har måske brug for at ’starte forfra’. Her lægges der mest vægt på tekniktræning. Du kan sagtens starte på dette hold, og så flytte til hold 2, når din erfaring tilllader det.

Hold 2 : Kl. 13.30 – 15.00
Du er noget øvet, eller var, dengang du sidst spillede tennis. Her lægges der mest vægt på spilletræning.

Afslutningsarrangement

Vi afslutter ny-medlemstræningen med en meget uformel og hyggelig afslutningsturnering, samme dag som klubmesterskabsfinalerne afholdes (typisk en lørdag i september). Følg med i Aktivitetskalenderen, eller i klubbens nyhedsbrev, for den præcise dato og tidspunkt

Tilmedling

Ved indmeldelse får man automatisk information om denne træning. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op, og du bliver registreret på holdet, on-court.