Ny-medlemstræning

Alle nyindmeldte medlemmer har mulighed for at deltage i 12 gange gratis holdtræning. Denne mulighed er der både i udendørs- og indendørssæsonen. Træningen er kun for helårsmedlemmer, og ikke for medlemmer, der kun tegner et vintermedlemskab.

Vil du lige prøve, om tennis er noget for dig, kan du altid komme til 2 gange prøvetræning, helt gratis! Og hvis du lige har brug for at prøve lidt mere, er der mulighed for, meget meget billigt, at købe yderligere 6 gange deltagelse på træningen, uden at blive medlem.

Deltagelse på ny-medlemstræningen forhindrer ikke deltagelse i klubbens andre betalte træningstilbud, Disse andre træningstilbud er i højere grad baseret på mindre træningshold, modsat denne træning, der ofte foregår på lidt større hold. Du er også meget velkommen til at deltage i forskellige gratis-arrangementer, såsom Spil-Med-Hinanden aftenen om mandagen.

Tidspunkter

Hold 1 : Kl. 12.00 – 13.00
Du har ikke har spillet før, eller har måske brug for at ’starte forfra’. Her lægges der mest vægt på tekniktræning. Du kan sagtens starte på dette hold, og så flytte til hold 2, når din erfaring tilllader det.

Hold 2 : Kl. 13.00 – 14.00
Du er noget øvet, eller var, dengang du sidst spillede tennis. Her lægges der mest vægt på spilletræning.

Ny-medlemstræningen finder sted i klubbens 39 standard træningsuger. Dvs. der trænes ikke i ferieuger og sommerferien. Men her er der andre (betalte) træningstilbud, man kan deltage i.

Tilmelding

Ved indmeldelse får man information om denne træning. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op på banen, og du bliver i den forbindelse registreret på holdet.

Mere info

Ansvarlig træner er Truls Enghoff, og spørgsmål kan stiles til ham. Se kontakinformationer her