Generalforsamling 2017
12. april 2017

Ny Hjemmeside

En passende første nyhed, her på den nye hjemmeside 😉

Bestyrelsen har i lang tid ventet på at en leverandør skulle levere en ny hjemmeside. Det skete ikke, og vi har nu i stedet valgt at udarbejde vores egen hjemmeside, hvilket resultat I ser her.

Der mangler stadig en hel indhold, men vi arbejder på højtryk for at få fyldt al relevant information ind fra den gamle side. Og selvfølgelig lagt nyt til..

Vi mangler billeder!

Under udarbejdelsen af hjemmesiden fandt vi ud af, hvor få gode billeder vi har af anlægget, medlemmer og i det hele taget actionbilleder og videoer fra klubben.

Så, ligger du inde med gode billeder (gerne også ældre billeder) og videoer, og som du vil acceptere evt. vises på hjemmesiden, må du meget gerne sende dem til os. Selv et enkelt billed er interessant. Hvis der er mere en et enkelt billede, kan du med fordel bruge filforsendelsestjenesten ‘Wetransfer‘.

Du kan sende billederne til Webmaster, og du finder kontaktinformationerne her, under ‘Adminstration’.

Feedback

Vi er altid glade for feedback, og du har helt sikkert nogle meninger om den nye hjemmeside. Du kan skrive til Webmaster med ris, ros, forslag og fejl. Se kontaktinformationer her, under ‘Adminstration’.