Motionisttræning

Denne træning fokuserer ret meget på teknik. Men naturligvis arbejdes der også meget på at få det hele til “at hænge sammen” gennem spilletræning (arbejdet med spillemønstre gennem spilleøvelser). Vi arbejder i mindre hold på kun 2-3 spillere, i 1 time, på 1 bane.

Hvem kan deltage

Alle medlemmer der er fyldt 18 år. Er du yngre, forventer vi du deltager på juniortræningen. Helårsmedlemmer har prioritet, hvis der indendørs skulle opstå mangel på træningspladser.

Afhængig af antallet af tilmeldte deltagere, i forhold til antallet af baner til rådighed, kan der blive tale om at et hold kommer til at bestå af 1 spiller mere end antallet der spiller på banen i den enkelte uge. Man vil således deltage i rotation, hvilket vil fremgå af den træningsplan, der sendes ud.

Du kan se den seneste motionisttræningsdeltagerplan, sæson 2017, her.

Tidspunkter

Denne træning følger klubbens træningssæsoner. Dvs 12 gange udendørs. Du kan se hvornår, på FTK’s aktivitetskalender.

Udendørs foregår træningen på forskellige dage. Med søndag som den centrale dag. Indendørs er der primært træning kun om søndagen.

Udendørs : Søndage kl. 15-21. Mandage kl. 18-20. Onsdage kl. 18-19.
Indendørs : Søndage kl. 12-21

Man kan ikke umiddelbart vælge et specifikt træningstidspunkt på dagen, da alle deltagerne skal inddeles i hold med spillere på nogenlunde samme niveau, så optimalt som muligt. Man kan dog angive eventuelle tidsintervalsønsker i tilmeldingsformularen.

Man kan vælge at deltage hver uge, 2 ud af 3 gange eller hver anden uge. Derfor kan maks. antallet af træningsdeltagere, ikke angives præcist – det afhænger af de tilmeldtes træningsønsker. Men først-til-mølle-princippet er altid gældende, skulle det i sidste instans blive nødvendigt.

Bliver et bestemt hold ikke til noget, pga. manglende tilmeldinger, bliver du tilbudt at deltage på et andet hold.

Priser

Prisen per deltagere per træningsuge, er med 3 deltagere på banen kr. 140, og med 2 deltagere kr. 210.

Er du en gang i mellem forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende et andet medlem, der ikke er tilmeldt træningen. Vedkommende skal dog have nogenlunde samme styrke (eller højere) end dig selv.

Andet

Hvis du ønsker at dele træningen med et andet medlem, kan det godt lade sig gøre. Blot skal den ene person stå som den primære træningsdeltager (I skriver slot den anden træningsdeltagers navn i kommentarfeltet)

Hvis du er i tvivl om denne træning er for dig, eller har andre spørgsmål, sp kontakt den ansvarlige træner. Se hvem der her.

Du er velkommen til at ønske at træne med bestemte medlemmer. Bare husk at I begge skal skrive den andens navn i feltet ‘Evt. kommentar til tilmeldingen’.

Tilmelding

Deadline for tilmelding til 2017 sæsonen er lørdag 29. april 2017. Det tilstræbes at det endelige træningsprogram for hele sæsonen sendes ud nogle dage efter deadline.

Desværre bliver folk en gang imellem skadet eller forhindret i at deltage af andre grunde, så hvis du ikke har nået at tilmelde dig inden deadline, så forsøg alligevel at tilmelde dig – du vil blive kontaktet hvordan det evt. kunne blive muligt for dig at deltage. Vi vil gøre hvad vi kan..

Du tilmelder dig via dette link
Det leder til en ekstern website (Wufoo), hvor du så nemt tilmelder dig. BEMÆRK! Du er FØRST TILMELDT træningen/arrangementet, når du har modtaget en bekræftelsesmail!!!