Klubspillere i Farum Tennisklub er en betegnelse for alle de spillere vi har på vores juniortræning, som ikke deltager i individuelle turneringer. Og heller ikke tilhører FamilieTennis kategorien. Det er i Farum Tennisklub langt største delen af vores juniorspillere der falder ind i denne kategori.

Læring, kammeratskab, sjov og bevægelse

Som junior i Farum Tennisklub er man sikret masser af underholdning og sund fysisk aktivitet i et dejligt miljø med glade energiske kammerater.

Vores højtuddannede trænerteam sikrer at alle vores juniorer modtager en undervisning som passer nøje til deres alder og niveau, uden at kompromittere glæden ved at lege.

Du behøver ikke kunne spille tennis i forvejen

Selv om du aldrig har spillet tennis før, finder vi helt sikkert et hold som passer til dig, uanset din alder. Vores juniorhold er tilpasset børn og unge i alderen 9 til 25 år. Holdene er opdelt efter spilstyrke.

Er du stadig i tvivl?

Alle børn tilbydes 2 gange gratis uforpligtende deltagelse på vores træningshold forud for eventuel indmeldelse. Hvis du er interesseret i at deltage på en prøvetræning, så kontakt vores trænerteam.