Juniortræning

Juniortræningen omfatter :

FamilieTennistræning – for børn i alderen 3-9 år og deres familie. Læs mere om hvad FamilieTennis i FTK omfatter her.

Klubspillertræning – for børn & unge i alderen 7-25 år. Læs mere om målsætningen for Klubspillerne i FTK her.

Turneringsspillertræning – for børn typisk i alderen 7-16 år. Læs mere om retningslinjerne for Turneringsspillerne i FTK her.

Fokustræning. Hvis du er aktiv turneringsspiller, og har den fornødne rangering og dedikation, kan fokustræning inden den almindelige juniortræning starter, arrangeres til specielle priser. Kontakt den ansvarlige træner for turneringsspillerne, omkring denne mulighed.


TILMELDING – for NYE deltagere på træningen

Når du efter evt. endt prøvetræning, har besluttet dig for at tilmelde dig juniortræningen, skal du tilmelde dig træningen, ved at udfylde en formular.

Du tilmelder dig via dette link
Det leder til en ekstern website (Wufoo), hvor du så nemt tilmelder dig. BEMÆRK! : Du er FØRST TILMELDT træningen, når du har modtaget en bekræftelsesmail!!!

Hvis du endnu ikke er medlem

For at deltage på træningen, skal du være medlem af FTK, og betale et årligt kontingent. Kontingentet er separat fra træningsgebyrerne, og giver mulighed for at benytte klubbens gratis faciliteter (inkl. udendørsbanerne), og deltage i de mange events der afholdes i klubben.

Tilmelding til træning, som anført overnfor, er separat fra at melde sig ind.

Du skal blot oprette en profil i vores medlemssystem, og til slut i denne process, betale for medlemskontingentet. Du kan læse mere om at melde sig ind her.


TILMELDING – til en ny sæson, for deltagere der allerede ER på træningen

Dine træningstider er blot en fortsættelse af dine tider fra forrige sæson, med mindre andet er aftalt med trænerne. Vi har således samme træningsprogram ude- og indendørs. Du får tilsendt en mail inden den nye sæsons start, med dine foreslåede træningstider indsat i den kommende træningsplan. Du skal så kun reagere på denne mail, hvis disse tider ikke passer dig.

Kontakt os trænere, hvis du ikke har modtaget denne mail 2 uger inden sæsonstart.


Juniortræningstider og hold

For junior/1.holdstræningen, ligger træningsholdene fast. For juniorfokustræningen, aftales lidt mere fleksible tider.

Læs mere om vores juniortræningstider og -hold her. 


Juniortræningspriser

Vi har en nem prisstruktur for den generelle juniortræning. Læs mere på denne side.