Junior træningstider og -hold

Træningsholdstruktur og træningstider

Vi har en meget fleksibel holdstruktur. Du kan selv vælge hvilke dage du vil træne, og, indenfor visse rammer, hvor længe og på hvilke tider. Dog skal der være plads på det ønskede hold, og dit niveau skal passe nogenlunde. Hvis du tilmelder sig, og der f.eks. ikke er plads, vil du blive kontaktet hurtigt efter din tilmelding.

Der er ingen forskel på holdtiderne indendørs og udendørs, blot er vi lidt mere begrænset i kapaciteten indendørs.

Træningshold

FamilieTennistræningen foregår om søndagen kl. 9-12, og mandag til torsdag, hver dag kl. 17-18. Om søndagen er holdene aldersinddelt, mens de er helt blandede, mandag til torsdag.

Juniortræningen er i opdelt orange/grøn-boldtræning fra kl. 15:00 til 16:30, og grøn/gul-boldtræning fra kl. 16:30 til 18:00. Hver dag, mandag til fredag.

De orange/grønne bolde (Play & Stay-bolde) er lettere at spille med, og bruges af børn op til 11-12 år, afhængig af deres erfaring som tennisspillere. Men selv ældre spillere kan have megen glæde af at indøve forskellige slag og taktikker med grønne bolde. Gule bolde er de almindelige tennisbolde, og kun de mest erfarne 11-12 årige starter på at spille med disse. Normalt starter man først som 13-årig med gule bolde.

Turneringsspillere

Turneringsspillere tilmelder sig samme træningshold som klubspillerne. Dog bliver disse spillere næsten altid sat sammen i en gruppe på dagen, da de har et andet sigte med deres træning end klubspillerne.

Fokustræningerne ligger fra kl. 14-15 på hverdage. Der er pt. ikke morgentræning, men det er noget der løbende vurderes om der er behov for.

Links

Seneste oversigt over alle holdtræningstider sæson 2017

Seneste holddeltagerplan, sæson 2017

Seneste oversigt over alle holdtræningstider sæson 2016/17