Holdtræning (Veteraner+)

Træningen for holddeltagere fokuserer mest på spilletræning (arbejdet med spillemønstre og automatisering gennem spilleøvelser), både single og double. Der arbejdes dog også lidt med teknikken, men hvis du (evt. sideløbende) ønsker mere intensiv tekniktræning, kan du tilmelde dig motionisttræningen.

Træningen er lagt an på at alle deltagere kommer til at træne med hinanden, for også at styrke det sociale aspekt. Dog bliver der naturligvis også taget et hensyn til deltagernes styrkeforhold. Dette medfører at træningsplanen ser forskellig ud fra uge til uge. HHvis man har tilmeldt sig til at spille kun hver 2. uge, kan man godt komme til at træne 2-3 uger i træk, og så have en mindre pause.

Træningen foregår på 2 baner, i hold på 6 spillere og i 1½ time.

Hvem kan deltage

Som udgangspunkt kan alle deltagere på veteran- og motionisthold (både inden- og udendørs) deltage. Visse deltagere kan, afhængig af antallet og sammensætningen af tilmeldingerne, blive henvist til Motionisttræningen – de vil i så fald blive kontaktet snarest efter tilmeldingsfristens udløb.

Ikke-holdspillere er også velkommen til at tilmelde sig (men skal dog have en del erfaring med at spille kampe), og er der plads, vil disse normalt også blive indplaceret.

Du kan se den seneste holddeltagerplan, sæson 2017, her.

Tidspunkter

Denne træning følger klubbens træningssæsoner. Dvs 12 gange udendørs. Du kan se hvornår, på FTK’s aktivitetskalender.

Træningen foregår både indendørs og udendørs, hhv. :
Tirsdag aften kl. 19 til kl. 20:30 (derefter mulig selvtræning frem til kl. 21)
Onsdag aften kl. 19 til kl. 20:30 (derefter mulig selvtræning frem til kl. 21)

Er der nok tilmeldte, trænes der også kl. 20:30 til 22. Er dette tilfældet, deltager man på skift på den sene eller tidlige tid (kl. 19:00 eller 20:30). Dog kan dette forhold variere tilfældigt, fra deltager til deltager.

Man kan angive visse tidsønsker, både mht. dage og tider, i tilmeldingsformularen. Bl.a. kan man vælge at deltage hver uge, 2 ud af 3 gange eller hver anden uge. Derfor kan hverken maks. antallet af træningsdeltagere, samt det nøjagtige antal træningsgange angives præcist – det afhænger af det tilmeldte antal deltagere. Men først-til-mølle-princippet er altid gældende, skulle det i sidste instans blive nødvendigt.

Priser

Prisen per træningsgang er kr. 130.

Er du en gang i mellem forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende et andet medlem, selvom de ikke er tilmeldt træningen. Vedkommende skal dog have nogenlunde samme styrke (eller højere) end dig selv.

Andet

Hvis du er i tvivl om denne træning er for dig, eller har andre spørgsmål, så kontakt den ansvarlige træner. Se hvem det er her.

Tilmelding

Deadline for tilmelding til 2017 sæsonen er lørdag 29. april 2017. Det tilstræbes at det endelige træningsprogram for hele sæsonen sendes ud nogle dage efter deadline.

Desværre bliver folk en gang imellem skadet eller forhindret i at deltage af andre grunde, så hvis du ikke har nået at tilmelde dig inden deadline, så forsøg alligevel at tilmelde dig – du vil blive kontaktet hvordan det evt. kunne blive muligt for dig at deltage. Vi vil gøre hvad vi kan..

Du tilmelder dig via dette link
Det leder til en ekstern website (Wufoo), hvor du så nemt tilmelder dig. BEMÆRK! Du er FØRST TILMELDT træningen/arrangementet, når du har modtaget en bekræftelsesmail!!!