Mød bestyrelsen i Farum Tennisklub

Bestyrelsen i Farum TennisKlub arbejder med at udvikle klubben i medlemmernes interesse, og der bliver derfor hele tiden planlagt og organiseret aktiviteter, for at styrke klubbens sammenhold og komme med spændende tilbud til medlemmerne. Har du forslag og ideer til aktiviteter eller spørgsmål du mangler svar på, så skal du være velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Bestyrelsen

Formand Erik Schaardt

Erik Schaardt

Formand

Jeg har altid haft lyst til at bidrage med frivilligt arbejde i foreninger – ikke mindst at varetage et ansvarsområde som medlem af bestyrelsen i Farum Tennisklub.

Næstformand Jesper Wendell

Jesper Wendell

Næstformand

Jeg elsker at være en del af FTK. Min opgave er at optimere forholdene for trænerne, så de kan præstere optimalt og udvikle selv sig og spillerne. Jeg brænder for, at få klubben til at fungere bedst muligt.

Frank Blinkenberg

Bestyrelsesmedlem - økonomiudvalget

Jeg har været medlem i FTK i 22 år, og selvom jeg nu bor på Islands Brygge, har jeg valgt at forblive medlem, da jeg har det rigtigt godt og har mange gode oplevelser i klubben. Jeg synes, det er spændende og giver mening for mig at investere tid og arbejde i FTK. Vi har en oplagt mulighed for at gøre klubben endnu bedre.

Kasser Mogens Jensen

Mogens Jensen

Kasserer

Jeg har altid været en del af Farum Tennisklub, og jeg ønsker derfor at bidrage og hjælpe klubben mod at nå sine mål.

Isabella Capobianco

Webmaster

Jeg har gennem det meste af mit liv været tilknyttet Farum Tennis Klub, og derfor er jeg utrolig glad for, at kunne støtte klubben. Jeg står primært for vedligeholdelse af hjemmesiden, samt opdatere klubbens facebookside.

Christopher Søndergaard

Bestyrelsesmedlem - trænerudvalget

Jeg har spillet tennis i Farum Tennis Klub i en lang årrække, og varetager til dagligt en masse opgaver som træner. Derfor lå det mig naturligt også at bidrage til bestyrelsen.