Mød bestyrelsen i Farum Tennisklub

Bestyrelsen i Farum Tennis Klub arbejder med at udvikle klubben i medlemmernes interesse, og der bliver derfor hele tiden planlagt og organiseret aktiviteter, for at styrke klubbens sammenhold og komme med spændende tilbud til medlemmerne. Har du forslag og ideer til aktiviteter eller spørgsmål du mangler svar på, så skal du være velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Bestyrelsen

Formand Erik Schaardt: eg har altid haft lyst til at bidrage med frivilligt arbejde i foreninger – ikke mindst at varetage et ansvarsområde som medlem af bestyrelsen i Farum Tennis Klub.

Formand for træningsudvalget Jesper Wendell: Jeg elsker at være en del af FTK. Min opgave er at optimere forholdene for trænerne, så de kan præstere optimalt og udvikle selv sig og spillerne. Jeg brænder for, at få klubben til at fungere bedst muligt.

Kasserer: Frank Blinkenberg
Jeg har været medlem i FTK i 22 år, og selvom jeg nu bor på Islands Brygge, har jeg valgt at forblive medlem, da jeg har det rigtigt godt og har mange gode oplevelser i klubben. Jeg synes, det er spændende og giver mening for mig at investere tid og arbejde i FTK.

Opdateret 25. januar 2023