Mød bestyrelsen i Farum Tennisklub

Bestyrelsen i Farum Tennis Klub arbejder med at udvikle klubben i medlemmernes interesse, og der bliver derfor hele tiden planlagt og organiseret aktiviteter, for at styrke klubbens sammenhold og komme med spændende tilbud til medlemmerne. Har du forslag og ideer til aktiviteter eller spørgsmål du mangler svar på, så skal du være velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Bestyrelsen

Formand Erik Schaardt

Erik Schaadt

Formand

Jeg har altid haft lyst til at bidrage med frivilligt arbejde i foreninger – ikke mindst at varetage et ansvarsområde som medlem af bestyrelsen i Farum Tennis Klub.

Næstformand Jesper Wendell

Jesper Wendell

Næstformand

Jeg elsker at være en del af FTK. Min opgave er at optimere forholdene for trænerne, så de kan præstere optimalt og udvikle selv sig og spillerne. Jeg brænder for, at få klubben til at fungere bedst muligt.

Kasser Mogens Jensen

Mogens Jensen

Bestyrelsesmedlem

Jeg har altid været en del af Farum Tennisklub og elsker at være en del af klubben, og jeg ønsker derfor at bidrage og hjælpe klubben mod at nå sine mål.

 

FrankBlinkenberg

Frank Blinkenberg

Kasserer

Jeg har været medlem i FTK i 22 år, og selvom jeg nu bor på Islands Brygge, har jeg valgt at forblive medlem, da jeg har det rigtigt godt og har mange gode oplevelser i klubben. Jeg synes, det er spændende og giver mening for mig at investere tid og arbejde i FTK.

null

Christopher Søndergaard

Bestyrelsesmedlem - trænerudvalget

Jeg har spillet i og for Farum Tennis Klub i en lang årrække og har tidligere varetaget en masse opgaver som træner. Derfor lå det mig naturligt også at bidrage til bestyrelsen og træningsudvalget. Herudover har jeg ansvar for kommunikation til medlemmer og de sociale medier.