FTKs indgang til hallen
Indkaldelse til generalforsamling i Farum Tennisklub
29. marts 2018
Bane 2, forår 2018
Franks Første Forårskur (nu på søndag)
18. april 2018

Cheftræner Kim Andreasen stopper i FTK

Cheftræner Kim Andreasens har fredag den 13. april meddelt FTK at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med klubben som udløber den 30. april 2018. Efter næsten 10 år i FTK, har Kim valgt at tage imod et tilbud som cheftræner i Skovshoved Tennisklub.

FTK kommer til at savne Kim, der har været, som for nylig udtrykt på generalforsamlingen, FTK’s go-to-guy på banerne. Han har været med til at planlægge og inspirere alle slags træninger i FTK, og har altid været en stærk del af supportteamet omkring FTK’s holdkampe og turneringdeltagere.

Vi forsikrer, at opstarten af udendørssæsonen kommer til at forløbe som planlagt. Der er allerede lagt en plan herfor. Klubben er i gang med at undersøge mulighederne i forhold til en afløser for Kim. Så snart vi ved mere vil vi informere herom.

FTK ønsker det bedste til Kim fremover.

På vegne af bestyrelsen
Formand
Jeanne Laisbo