Ny Inspektør i FTK er fundet
12. juli 2017
Afskedsreception for Tommy
7. september 2017

Ændring af FTK’s organisation

Der har været ret stille omkring bestyrelsen, siden vi tiltrådte som ny bestyrelse – vi har arbejdet hårdt på en løsning for hvordan vi skal vækste FTK, og gøre klubben til et endnu bedre sted at være for alle vores medlemmer.

Det er derfor med stor glæde bestyrelsen kan meddele, at vi har ansat Henriette Kjær Nielsen som Sportschef pr. 1. oktober.

Henriette er tidligere Sjællandsmester og Danmarksmester i både double, single og mix-double, og er uddannet diplomtræner fra Dansk Tennis Forbund.  Henriette kommer fra et job som cheftræner i Holte, hvor hun bl.a. har forestået en kraftig vækst i klubbens træninger og events.

Henriette vil være synlig på banerne, og deltage i alle slags træninger i klubben. Hun får ansvaret for at løfte FTK i forhold til rekruttering af nye medlemmer og udvidelsen af tennistilbuddene i FTK. Som Sportschef vil hun samtidig få ansvaret for de administrative opgaver omkring træninger, hold og andre tennistilbud i FTK.

Vi er også glade for at kunne fortælle, at Truls Enghoff har sagt ja til at blive Klubmanager for FTK, hvor opgaverne nu vil blive af mere koordinerende karakter. Formålet er at have en person med det overordnede overblik, for at få klubben til at fungere optimalt både på de administrative og tennismæssige områder. Truls vil samtidig stå for de daglige ledelsesmæssige opgaver i klubben.

Truls bestemt fortsat være at finde på træningsbanerne, som ansvarlig for FamilieTennis (tidl. KidzTEN), men også i forbindelse med både Voksen- og Juniortræningen.

Kim Andreasen vil fortsat, som Cheftræner, være at finde som gennemgående figur på Junior- og Seniortræningerne, hvor han stadig vil være ansvarlig for indholdet af disse træninger. Kim vil nu også være at finde på visse Voksentræninger, og han vil således indgå i et meget tæt samarbejde med både Henriette og Truls.

Endelig vil vi nævne, at klubben har indgået en aftale med kandidatstuderende Seyma Vanli, der, som en del af hendes studie på KU’s ‘Kommunikation og IT’, skal udvide og optimere klubbens brug af kommunikation og elektroniske medier. Seyma vil over de næste 3 måneder kontakte de mange grupper i klubben, for at forstå hvordan FTK optimalt kan bruge websiden, sociale medier og e-mail til at understøtte de mange opgaver en klub på FTK’s størrelse har.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i FTK