Sommerferieplaner 2017 for FTK’s ansatte
12. juli 2017
Ændring af FTK’s organisation
6. september 2017

Ny Inspektør i FTK er fundet

Og det bliver et medlem af klubben, Frank Sidelmann.

Frank er 46 år, og en passioneret og dygtig tennisspiller – han er bl.a. tidligere Københavnsmester i ungdomsrækkerne, og spiller nu aktivt på 1. holdet. Samtidig har han gennemført DTF’s ‘Grundlæggende Træneruddannelse’, og mange voksne medlemmer har allerede haft stor glæde af Franks træning.

Denne baggrund gør ham unikt i stand til at forstå de behov medlemmerne har. Og gennem hans tidligere erhvervserfaringer, vil han også kunne hjælpe klubben lidt administrativt, når tiden tillader det.

Frank starter mandag 7. august, for at kunne arbejde sammen med Tommy i små 2 måneder, inden Tommy siger farvel fredag 29. september 2017. Dette for at Frank kan få praktiske erfaringer med både udendørs og indendørsanlægget, under Tommys kyndige vejledning.

Frank udtaler : “Dette er et job og en mulighed jeg længe har drømt om. Jeg vil med min motivation, erfaring og kontakter i tennismiljøet, gøre mit bedste for at skabe et inspirerende og hyggeligt tennis anlæg, til glæde og gavn for medlemmerne og de besøgende i Farum Tennisklub. Glæder mig meget til at hilse på jer alle sammen.”